Full Circle Instituut, de Cosmic Light Academy en Sattva – COVID-19

De Covid-19 maatregelen zijn grotendeels opgeheven. Dit betekent dat Sattva bij afspraken in de praktijk in principe géén maatregelen meer hanteert.

Daar er nog steeds Covid-19 heerst en ik binnen Sattva ook te maken heb met kwetsbare cliënten, wordt het triageformulier nog wel gebruikt. Dit formulier krijg je per WhatsApp krijg je voorafgaand aan een consult of training toegestuurd.

Van hart tot hart,
Janet Reuvekamp

IK NEEM JE EVEN MEE … EN TOCH IS HET FEEST – 20 JARIG BESTAAN –

Je leest het goed, we bestaan vandaag, 1 oktober 2020, precies 20 jaar. Een jubileum waar ik trots op ben en dat ik met jullie ga vieren!

Ik weet nog goed dat ik me op 1 oktober 2000 inschreef bij de Kamer van Koophandel en mijn praktijk begon met sportmassages, ontspanningsmassages (met etherische oliën) en energetische behandelingen. Al snel werden hier hypnotherapie, psychodynamische therapie, energetische therapie, metamorfosemassage en de mogelijkheid van verschillende cursussen, intensives en retraites aan toegevoegd.
En sinds 2012 is er óók de Cosmic Light Energy, een energetische methode voor het helen en werken met energie. Met behandelvormen, cursussen, opleidingen, de frequencies en niet te vergeten het boek.
Ook kinderen kunnen al deze jaren voor therapeutische begeleiding in de praktijk terecht en sinds een paar jaar zijn de Relax Kids trainingen aan het aanbod toegevoegd.

Al met al is er nu een breed aanbod verdeeld over Sattva, Full Circle Instituut en de Cosmic Light Academy.
In de loop van de jaren zijn er verschillende locaties geweest, maar nu stevig gevestigd aan de Zuidwijkstraat 78A te Zoetermeer.

Nog steeds is dit werk mijn passie en ben ik dankbaar dat ik al 20 jaar mensen mag begeleiden in hun proces. En dit betekent dus: Ik ga voorlopig gewoon door!

Van hart tot hart,
Janet Hélène Reuvekamp

Cosmic Light Energy Frequencies

Sinds begin 2019 ben ik daadwerkelijk bezig met de manifestatie van de Cosmic Light Energy Frequencies.

Een mooi en intensief proces dat veel aandacht vraagt met elke keer weer het wonder van de geboorte. De geboorte van een frequency.
En zoals het met geboortes gaat: ze laten zich niet dwingen. Dus vergeet planning, zorg dat al het benodigde materiaal klaar staat en ben bereid mee te gaan in de flow, in dat wat de frequencies vragen en aangeven om geboren te worden.
Elke geboorte van een frequency was weer een mooie en intensieve ervaring.
De frequencies zijn vanuit mijn hart, onvoorwaardelijke liefde en de Cosmic Ligth Energy  via een energy infusion in water gemanifesteerd. Een proces dat door spirituele lichtmeesters en lichtwezens gesteund en beschermd is en wordt.

De Cosmic Light Energy Frequencies ondersteunen je groei en bewustwording en spreken alle aspecten van je zijn aan.

Lees verder …

Inspirals

Vanaf augustus 2016 plaats ik op de verschillende Facebookpagina’s met regelmaat korte berichten die iets brengen: informatief, inspirerend, ervaringen uit de praktijk, tips, gelezen/gezien en meer.

De inspirals hebben ook een eigen plek gekregen op de site: onder ‘Extra’ vind je het onderdeel Inspirals.

Er is 25 juli 2018 een nieuwe inspiral geplaatst.

Alle inspirals worden hier verzameld.

E-nieuws
Full Circle Instituut – Sattva – Cosmic Light Academy
– november 2021 –

OP WEG NAAR 2022

De afgelopen maanden waren hectisch en met als gevolg dat E-nieuws even in de knel kwam.
Het is dan ook de hoogste tijd jullie weer te informeren langs deze weg.

 In de afgelopen periode (sinds oktober 2020) ben ik naast al het ‘werk’ voor de Cosmic Light Academy, Sattva en Full Circle Instituut ook parttime flink aan de bak gegaan met een extern pilot project voor ouderenzorg genaamd MESO.
Een bijzonder project waarin de begeleiding van ouderen vanuit een holistisch perspectief voorop staat en met als doel – indien gewenst – dat ouderen zolang mogelijk thuis kunnen wonen en de juiste zorg om hen heen gebouwd wordt.
Vanuit mijn kennis en kunde vanuit het bedrijfsleven en kennis en vaardigheden vanuit mijn eigen bedrijven doe ik de procesbegeleiding van deze pilot in Zoetermeer.
Zo mooi dat ik een bijdrage aan deze nieuwe vorm van zorg mag leveren.

Binnen de Cosmic Light Academy heb ik de afgelopen maanden de cursus Cosmic Light Energy™ Verdieping V ontwikkeld en uitgerold.
De eerste groep is onderweg en sluit deze maand de cursus af!
Daarnaast waren er natuurlijk ook de nodige andere cursussen/workshops en retraite vanuit het programma.
Ook de komende periode weer het nodige op de planning.

Ook in de praktijk lopen en liepen bijzondere en mooie trajecten die ik mag en mocht begeleiden.
Zoals verschillende kinderen die in de knoop zaten als gevolg van de scheiding van de ouders en nu weer blij en met vertrouwen verder kunnen, cliënten die binnenkwamen met paniekaanvallen en door hun proces aan te gaan weer de balans in zichzelf hervonden, cliënten die waren vastgelopen en door de diepte in te gaan traumastukken (konden) helen, cliënten die door hun ontdekkingsreis in zichzelf meer inzicht en perspectief kregen en van daaruit verder stappen kunnen nemen in hun leven, cliënten die fysieke en emotionele trauma’s konden verwerken en nu weer hersteld zijn, cliënten die energetisch en/of spiritueel uit balans waren en via energetisch methodieken en/of het oplossen van (pseudo-)entiteiten weer in hun kracht kwamen of aan het komen zijn en cliënten die vanuit een zingevingsvraagstuk hun pad hebben gevonden.
Je ziet, in mijn praktijk werk ik met allerlei soorten problematiek en vraagstukken en juist dit maakt mijn ‘werk’ zo boeiend en geniet ik er elke dag weer van.

Ben je door het bovenstaande geïnspireerd, geïntrigeerd of getriggerd?
Dan is nu wellicht jouw moment om aan de slag te gaan met jezelf, individueel of met een training.

Download hier de volledig nieuwsbrief

Opleidingen

Bij Full Circle Instituut is het mogelijk je beroepsmatig te verdiepen in energetische procesbegeleiding met de opleidingen:

De cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie zijn in de opleiding verweven. Wanneer je Cosmic Light Energy™-certificaten hebt behaald is het mogelijk gedeeltelijke vrijstellingen te verkrijgen voor onderdelen van de opleiding. Neem hiervoor contact op met Full Circle Instituut.

Presentatie boek ‘Over levens … – De terugkeer van de Cosmic Light Energy’

Zaterdag 10 oktober 2015 is het eerste boek van Janet Hélène Reuvekamp ‘Over levens … – De terugkeer van de Cosmic Light Energy’ gelanceerd.

‘Een dag om nooit te vergeten met mooie, bijzondere en emotionele momenten’, aldus Janet.

Ook verschillende kranten hebben aandacht besteed aan het boek en de presentatie.

.

Ga naar het artikel van Dichtbij.nl …

Artikelen van Janet Reuvekamp

Uitzuiveren – Tijd voor keuzes vanuit je hart (april 2014)
Stilstand en beweging (januari 2013)
Loslaten & het Licht van de Hoop (december 2011)
Chaos – In het oog van de storm (augustus 2011)
2012 (augustus 2010)

Artikelen van Janet Reuvekamp in andere media

Artikel op Dichtbij.nl – Werk aan bewustwording bij Sattva en Full Circle Instituut …
Artikel op Dichtbij.nl – De kracht van goed werkgeverschap …

Interview Postiljon 21 maart 2019

Sattva & Full Circle Instituut
‘Werken aan jezelf, werken aan bewustwording’

ZOETERMEER – Soms ben je even de weg kwijt en weet je niet meer hoe het verder moet. Lijkt het even of je leven stil is komen te staan. Hoe kom ik hier uit, hoe kan ik verder? Hoe los ik dit op? Wie ben ik en wat wil ik eigenlijk? Ben ik waar ik wil zijn? Doe ik wat ik wil doen? Hoe geef ik weer zin aan mijn leven? Hoe kan ik weer genieten, weer gelukkig zijn? Door met jezelf aan de slag te gaan op de manier die bij je past, ontstaat bewustwording, kun je ant­woorden vinden op (levens)vragen, een richting ontdekken en kunnen verlies, pijn en verdriet een plek krijgen. Problemen en klachten lossen op of worden hanteerbaar.
Wil jij ook werken aan jezelf, je bewustwording, je gezondheid of aan zingeving? Dat kan want Sattva en Full Circle Instituut bieden hiervoor zowel individueel als groepsgewijs verschillende mogelijkheden. Elke stap, elk moment kan een nieuw begin zijn!

Lees hier verder of download het artikel