Spirituele Transformatiedagen

Door het jaar heen worden spirituele transformatiedagen georganiseerd.
Het zijn dagen die gekoppeld zijn aan de speciale energie van het moment, waardoor het mogelijk is een (grote) volgende stap te maken in je eigen ontwikkelings- en bewustwordingsproces. Of het zijn dagen met een speciaal thema die je bewustzijnsontwikkeling bevorderen.

Voor de dagen met een specifiek thema is het programma bekend.
Voor de dagen die gekoppeld zijn aan de energie van het moment is de precieze inhoud van het programma nog niet bekend. De informatie voor deze dagen wordt in de periode voorafgaand aan de betreffende dag duidelijk en alles zal zoals gebruikelijk bij de spirituele transformatiedagen op haar plek vallen. Wat wel zeker is, is dat je tijdens deze dagen aan de slag gaat met bij het moment passende visualisaties, oefeningen, kaarten en meer.
Je ontvangt tijdens de spirituele transformatiedag een specifiek op jou afgestemde Cosmic Light Energy™ Combinatiefrequency.

Mogelijkheden

Quantum Leap – serie

Connect – Verbinden

Kernkracht

Leap into New Times

Innerlijk Kind

Op weg naar 2022

Algemene voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van de Cosmic Light Academy, w.o. beroepsopleidingen, meesterschapsprogramma’s, jaartrainingen, trajecten, masterclasses, bij-/nascholingen, transformatiedagen, lezingen, leerbegeleiding en supervisie, behandelingen en individuele begeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Cosmic Light Academy’ van toepassing.