E-nieuws
Full Circle Instituut – Sattva – Cosmic Light Academy
augustus 2021

OP WEG NAAR 2021 

De afgelopen maanden waren hectisch en met als gevolg dat E-nieuws even in de knel kwam.
Het is dan ook de hoogste tijd jullie weer te informeren langs deze weg.

 In de afgelopen periode (sinds oktober 2020) ben ik naast al het ‘werk’ voor de Cosmic Light Academy, Sattva en Full Circle Instituut ook parttime flink aan de bak gegaan met een extern pilot project voor ouderenzorg genaamd MESO.
Een bijzonder project waarin de begeleiding van ouderen vanuit een holistisch perspectief voorop staat en met als doel – indien gewenst – dat ouderen zolang mogelijk thuis kunnen wonen en de juiste zorg om hen heen gebouwd wordt.
Vanuit mijn kennis en kunde vanuit het bedrijfsleven en kennis en vaardigheden vanuit mijn eigen bedrijven doe ik de procesbegeleiding van deze pilot in Zoetermeer.
Zo mooi dat ik een bijdrage aan deze nieuwe vorm van zorg mag leveren.

Binnen de Cosmic Light Academy heb ik de afgelopen maanden de cursus Cosmic Light Energy™ Verdieping V ontwikkeld en uitgerold.
De eerste groep is onderweg en sluit deze maand de cursus af!
Daarnaast waren er natuurlijk ook de nodige andere cursussen/workshops en retraite vanuit het programma.
Ook de komende periode weer het nodige op de planning.

Ook in de praktijk lopen en liepen bijzondere en mooie trajecten die ik mag en mocht begeleiden.
Zoals verschillende kinderen die in de knoop zaten als gevolg van de scheiding van de ouders en nu weer blij en met vertrouwen verder kunnen, cliënten die binnenkwamen met paniekaanvallen en door hun proces aan te gaan weer de balans in zichzelf hervonden, cliënten die waren vastgelopen en door de diepte in te gaan traumastukken (konden) helen, cliënten die door hun ontdekkingsreis in zichzelf meer inzicht en perspectief kregen en van daaruit verder stappen kunnen nemen in hun leven, cliënten die fysieke en emotionele trauma’s konden verwerken en nu weer hersteld zijn, cliënten die energetisch en/of spiritueel uit balans waren en via energetisch methodieken en/of het oplossen van (pseudo-)entiteiten weer in hun kracht kwamen of aan het komen zijn en cliënten die vanuit een zingevingsvraagstuk hun pad hebben gevonden.
Je ziet, in mijn praktijk werk ik met allerlei soorten problematiek en vraagstukken en juist dit maakt mijn ‘werk’ zo boeiend en geniet ik er elke dag weer van.

Ben je door het bovenstaande geïnspireerd, geïntrigeerd of getriggerd?
Dan is nu wellicht jouw moment om aan de slag te gaan met jezelf, individueel of met een training.
Dus wil jij de komende periode met jezelf aan de slag, een cursus of zelfs een opleiding volgen,
dan kan dit bij
Cosmic Light Academy – Sattva – Full Circle Instituut

Je vindt het complete programma en alle informatie op de sites!

Download hier de volledig nieuwsbrief