Voor energetische wellness en therapeutische behandelingen of procesbegeleiding in de vorm van therapie en/of (life)coaching kun je bij de Cosmic Light Academy, Sattva en Full Circle Instituut terecht.
Onderstaand een korte uitleg.

Wellness behandelingen

Wellness behandelingen of een healingmeditatie voor meer lichamelijke en geestelijke welzijn.
Om klachten voor te zijn, om te ontspannen, voor meer balans of om energetische op te laden.
Om weer even helemaal bij jezelf te komen.
Om even helemaal te genieten van een ‘momentje voor jezelf’.

De mogelijkheden:

Zorg  ook goed voor jezelf en gun jezelf één van de behandelingen.
En cadeau doen kan natuurlijk ook! We hebben verschillende cadeaubonnen.

Therapeutische Energetische behandeling met Cosmic Light Energy™

Een energetische behandeling is een natuurlijke methode van behandelen waarbij je energie en energieveld wordt opgeschoond, gebalanceerd, gecorrigeerd en/of aangevuld. Energetische blokkades worden opgeheven, je energie gaat weer stromen en je zelfhelende vermogen wordt geactiveerd. De balans in je lichaam en tussen lichaam en geest wordt geoptimaliseerd. Naast het optimaliseren van je eigen energie wordt universele, kosmische energie aan je energiesysteem toegevoegd.

De mogelijkheden:

Therapie en/of coaching

Sattva biedt individuele procesbegeleiding in de vorm van psychodynamische en energetische therapie en/of (life)coaching. De begeleiding is gericht op het oplossen dan wel hanteerbaar maken van problemen en klachten, energiemanagement, verwerking, innerlijke balans, heelheid, levensvraagstukken, persoonlijke groei, bewustwording, lifedesign, spirituele ontwikkeling, zingeving en meer.
Hierbij worden zowel fysieke, mentale, emotionele, energetische als spirituele aspecten meegenomen. Daarnaast wordt gewerkt aan het totale groei en bewustwordingsproces.

Balans – Bewustwording – Zingeving

Sattva is gespecialiseerd in psychodynamische en energetische therapie, hypnotherapie, (life)coaching, persoonlijke groei en bewustwording en kan de begeleiding bieden die bij je past.

Individuele Procesbegeleiding

voor
Persoonlijke ontwikkeling – Balans – Bewustwording – Zingeving

Bij individuele procesbegeleiding worden verschillende therapie- en coachingsvormen gecombineerd zodat een voor jou specifieke en unieke begeleiding wordt gecreëerd.
Maatwerk dus!

De procesbegeleiding is gericht op het vormgeven en realiseren van jouw doel en waarbij je hulpvraag het vertrekpunt is.

Van bewustwording tot heelheid realiseren in jezelf.
Van ontdekken tot het lopen van je zielspad.
Van de verbinding met jezelf herstellen tot leven vanuit je hart.
Van niet weten hoe tot vormgeven aan je leven.
Van onzekerheid tot ontdekken van je innerlijke kracht.
En meer …

Je werkt aan dat wat voor jou belangrijk is!

Mogelijkheden: