Janet Reuvekamp is inspirator, activator en eigenaar van Sattva, Full Circle Instituut, Cosmic Light Energy en de Cosmic Light Academy. Naast haar werkzaamheden als therapeut en coach is zij is ook eindverantwoordelijke voor de opleidingen ‘Energetisch & Lichaamsgericht Basis-practitioner CLE™’, ‘Cosmic Light Energy (CLE)Practitioner’ en ‘Energetisch & Transformatief Procesbegeleider CLE‘ van de Cosmic Light Academy.
Ook is zij auteur van ‘Over levens …’.

Achtergrond

Voorafgaand aan mijn huidige werk ben ik zo’n 20 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven (office management, management, PR/Communicatie, P&O en reorganisatiebegeleiding) en in de (sport)massage .

Sinds 2000 leef ik mijn passie en werk ik fulltime binnen mijn huidige vakgebied als procesbegeleider. Naast therapie en (life)coaching geef ik cursussen en trainingen op het gebied van balans, persoonlijke groei, bewustwording, heling en spiritualiteit, zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. In oktober 2015 is mijn eerste boek ‘Over levens …’ uitgekomen.
Hiernaast heb ik specifiek de Cosmic Light Energy™ trainingen en het traject ontwikkeld net als de verschillende opleidingen tot practitioner en procesbegeleider welke zijn ondergebracht bij Full Circle Instituut. Ik geef leiding aan de opleiding, ben hoofddocent en eindverantwoordelijke.

Mijn ‘lifechanging moment’ kwam op het moment dat ik om fysieke redenen mijn diepste wens om zelf moeder te worden had los te laten. Mijn eigen (ontwikkelings)proces door verdriet, verlies, afscheid nemen en nieuwe doelen en zingeving vinden, heeft er voor gezorgd dat ik met een holistische visie in het leven sta, waarbij mijn uitgangspunt is dat het leven een continu ontwikkelingsproces is waarin zingeving een belangrijke rol speelt. Uit eigen ervaring weet ik wat het is diep je eigen proces aan te gaan om er vervolgens sterker en vol in je kracht uit te komen.
Mijn weg volgend heb ik mijn passie gevonden en bestaat mijn werk nu al weer negentien jaar uit het geven van procesbegeleiding met psychodynamische en energetische therapie/(life)coaching en het geven van cursussen/workshops op het gebied van balans, persoonlijke groei, bewustwording, heelwording, energetisch werken, spiritualiteit en zingeving.
En daarnaast uit het neerzetten en uitdragen van de Cosmic Light Energy, wat ook geleid heeft tot het schrijven en uitbrengen van mijn boek ‘Over levens …’ . Een boek dat het spirituele verhaal vertelt over het lopen van je levenspad, het volgen van je hart, reïncarnatie, parallelle levens, zingeving en energetisch werken met het Cosmic Light. Het schrijven van het boek was een bijzondere ervaring voor mij, omdat het een semi-autobiografisch en daarmee een zeer persoonlijk verhaal is.

Hiernaast ben ik gecertificeerd NBVH-praktijkbegeleider voor (startende) hypnotherapeuten, begeleid ik therapeuten en coaches in opleiding en geef ik bij gelegenheid les en supervisie bij verschillende beroepsopleidingen.

Specialisaties

Procesbegeleiding bij rouw, verlies, traumaverwerking (EMDR/BMDR & ontshocken), zingeving, bewustwording, energetische processen, Cosmic Light Energy™, burnout, stress, zelfvertrouwen, HSP, vermoeidheid, fysieke klachten, lifecoaching, kinderloosheid, vruchtbaarheidsproblematiek, miskraam/perinatale sterfte, abortus.