Werk aan bewustwording bij Sattva & Full Circle Instituut

Janet Reuvekamp

 ZOETERMEER – Bij elk ontwikkelingsproces draait het om bewustwording. Sattva en Full Circle Instituut bieden jou de mogelijkheid om op verschillende manieren aan jezelf te werken. Of het nu gaat om bewustwording van processen die in je plaatsvinden, gebeurtenissen een plek te geven, opruimen van oude ballast, loslaten van dat wat niet meer bij je past, ontdekken wat je doel is hier op aarde, zingeving, (spiritueel) groeien en ontwikkelen. Sattva en Full Circle Instituut bieden procesbegeleiding bij de ontwikkelingen die je als mens doormaakt. Deze begeleiding kan individueel zijn in de vorm van (life)coaching of therapie. Of door het volgen van cursussen, workshops, intensives en retraites.

“Door met jezelf aan de slag te gaan op de manier die bij je past, ontstaat bewustwording, kun je antwoorden vinden op levensvragen, een richting ontdekken en kunnen verlies, pijn en verdriet een plek krijgen”, vertelt Janet Reuvekamp, de vrouw achter Sattva en Full Circle Instituut. “Al onze begeleidingsvormen zijn vanuit hun eigen specifieke benadering geschikt om je proces aan te gaan. En wij doen dit met beide voeten op de grond.”

Individuele procesbegeleiding bestaat uit psychodynamische en energetische therapie en/of (life)coaching. De begeleiding is gericht op het oplossen dan wel hanteerbaar maken van problemen en klachten op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel gebied. Daarnaast wordt gewerkt aan het totale groei en bewustwordingsproces.

Hiernaast zijn er de cursussen, workshops, intensives en retraites. De cursussen en workshops worden lokaal gegeven. De intensives en retraites zijn meerdaagse trainingen op een passende locatie in Nederland.

Aanbod
Onlangs is Janet een nieuwe cursus gestart: De ‘Cosmic Light Energie’ – serie. “Het is het nieuwe energetische werken en helen. De Cosmic Light Energy is een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Het is een helende en transformerende energie. In de energie zijn de vier elementen, ether, het vrouwelijke en mannelijke aspect en de onvoorwaardelijke liefdesenergie vertegenwoordigd.

Het vermogen met de energie te kunnen werken en de effectiviteit neemt toe naarmate je BewustZijn zich verder ontwikkelt én door de intensiteit en frequentie waarmee je met de Cosmic Light Energy werkt. Naast training en bewustwording speelt ‘doen’ dus een belangrijke rol in wat je met deze energie kunt bereiken.”

De ‘Cosmic Light Energy – serie’ bestaat uit een aantal opvolgende cursussen en begint met de cursus ‘Stappen in BewustZijn‘, welke gericht is op het vergroten van je bewustzijn en bewustwording: het Bewust Zijn in je Lichaam. De eerstvolgende cursus duurt twee dagen en is op 28 en 29 maart, locatie Zoetermeer. Hierna kunnen de cursus Cosmic Light Energy en de verdiepingscursussen worden gevolgd.

Kwaliteit
Bij zowel de therapie/(life)coaching als de trainingen van Sattva en Full Circle Instituut komen specifieke fysieke, mentale, emotionele en energetische problemen, spirituele vraagstukken dan wel het totale persoonlijke groei en bewustwordingsproces aan de orde. Met een deskundige aanpak helpt Janet je verder in je ontwikkeling en bewustwording om er totaal sterker uit te komen.

Geïnteresseerd in diensten van Sattva of Full Circle Instituut? Bekijk dan het cursusoverzicht of de informatie over de intensives/retraites op de internetsite. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen.

 Dit artikel is geplaatst op Dichtbij.nl op 24 maart 2014