Inhoud Stappen in BewustZijn

‘Stappen in BewustZijn’ is een tweedaagse cursus waarin je stapsgewijs je bewustzijn vergroot en je bewustzijn meer in je lichaam brengt. Zielsintegratie, Hoger Zelf integratie en het activeren van je originele blauwdruk van heelheid zijn de basis van deze cursus. Een cursus die je bewuster in contact brengt met je eigen veld van mogelijkheden, je potentieel en is gericht op persoonlijke groei en bewustwording.

Tijdens deze cursus leer je hoe je zelf je zielsintegratie kunt verhogen en je Hoger Zelf kunt activeren om zo meer toegang te krijgen tot een hogere laag van bewustzijn. Dit alles gericht op het vergroten van je bewustzijn en bewustwording: het Bewust Zijn in je Lichaam. En dit bewuster zijn in je lichaam zal je functioneren in het dagelijkse leven op een positieve manier beïnvloeden.

Stappen in BewustZijn: een cursus waarin je stapsgewijs je bewustzijn uitbreidt om bewuster, meer aanwezig te gaan leven en in het leven te kunnen staan. Een cursus waarbij je toegang krijgt tot informatie die tot nu toe onbereikbaar leek … en die in jezelf kan worden wakker gemaakt, geactiveerd.

Deze cursus kan los gevolgd worden en is daarnaast ook onderdeel van de cursus ‘Cosmic Light Energy™ – Basis’.
De cursus is absoluut een aanrader voor diegenen die al energetisch werken met bijvoorbeeld Reiki en/of Seichem.

De cursus ‘Stappen in BewustZijn’ kun je volgen bij Sattva.