Met regelmaat geef ik een Cosmic Light Energy – helingmeditatie voor het grotere geheel.
Aan deze meditaties kun je op afstand deelnemen deelnemen nadat je de Cosmic Light Energy cursus hebt gevolgd.

Ook tijdens de Energy-avonden staat deze meditatie altijd op het programma.

Door de verhoging in de energie en de aanpassingen hierdoor op de helingmeditatie worden op dit moment alleen helingmeditaties gegeven tijden de Energy-avonden/ochtenden en kan er niet op afstand worden deelgenomen.

Wat houdt de meditatie in:

Tijdens de Cosmic Light Energy – helingmeditaties heel je voor jezelf en voor het grotere geheel, en versterken we het Cosmic Light Energy Grid.

Afhankelijk van het moment, wordt eventueel een specifieke invulling aan deze meditatie gegeven. De deelnemers worden hierover geïnformeerd.

Vast onderdeel is het neerzetten van een zo’n groot mogelijk veld van licht, liefde, heling en vrede voor alle levende wezens op deze planeet: zowel menselijk, dierlijk, onstoffelijk, als Moeder Aarde zelf in dit en/of in andere levens dan wel dimensies.

De meditatie zet je vanuit de Cosmic Light Energy in met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en al het andere waar je de energie naartoe stuurt.

Tijdens de meditatie kan het zijn dat er in jezelf geheeld/getransformeerd wordt, dat je specifieke ervaringen hebt of dat je bijdraagt aan de heling en transformatie voor het grotere geheel.

Het is noodzakelijk dat je vooraf je deelname aanmeldt – dit kan tot een half uur voor aanvang -, zodat ik je specifiek mee kan nemen in het meditatieveld!

Zorg dat je wanneer je deelneemt je in een rustige meditatieve omgeving bevindt waar je niet gestoord wordt. Zet eventueel meditatieve muziek op en/of brand meditatieve wierook. Zorg dat je makkelijk en toch ook rechtop zit en houdt je handen tijdens de meditatie in je schoot met de handpalmen naar boven.
Drink na afloop van de meditatie een glas water.

Uiteraard ben ik benieuwd naar je ervaringen en ik hoop dan ook dat je deze per mail of via het contactformulier met mij wilt delen.

In licht en liefde van hart tot hart,
Janet Reuvekamp