Inhoud Cosmic Light Energy– avonden/ochtenden

Dit zijn praktische avonden waaraan je kunt deelnemen nadat je de cursus Cosmic Light Energy™-Basis hebt gevolgd.

De praktische avonden starten met de Cosmic Light Energy™- helingmeditatie waarin je werkt voor het grotere geheel én aan jezelf. Daarna is het tijd voor onderling oefenen met behandelingen of specifieke technieken, kunnen vragen worden gesteld, geef ik waar ik kan nadere uitleg over de voortgang en ontwikkelingen op spiritueel/bewustwordingsvlak m.b.t. het Cosmic Light, werken we uiteraard met kaarten en daarnaast dat waar verder behoefte aan is.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Binnen de Cosmic Light Academy is bewust gekozen voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

De cursusavond/-ochtend duurt max. 2,5 uur (avonden 19.30 – 22.00 uur / ochtenden 9.30 – 12.00 uur).

Programma tot de zomer 2021

  • do-av 18/3 – online
  • do-av 15/4 – online
  • do-av 20/5 – online
  • za-ocht 19/6

Particulieren
Investering in jezelf: € 45,= per avond/ochtend

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Cosmic Light Academy

De cursussen Cosmic Light Energy™ zijn onderdeel van de Cosmic Light Academy en worden gefaciliteerd door Full Circle instituut.
Je wordt naar de correcte pagina doorgeleid.

Algemene voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.