Cosmic Light Energy™ is een ‘nieuwetijdsenergie’ die past bij de ontwikkelingen waar wij en de Aarde op dit moment doorheen gaan. Een energetische methode die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor heling, bescherming, bewustzijnsontwikkeling en transformatieprocessen van personen, situaties en bijvoorbeeld de natuur.
Naast het werken met de verschillende elementen wordt ook gewerkt vanuit ether, het vrouwelijke en mannelijke aspect en de onvoorwaardelijke liefdesenergie.
Cosmic Light Energy™ is een energie die alleen vanuit onvoorwaardelijke liefde kan worden neergezet.

Bij het werken met de energie worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij bewustwording, intenties en het werken met velden een belangrijk onderdeel vormen.

De Cosmic Light Energy™-serie bestaat uit een aantal elkaar opvolgende energetische trainingen. In alle cursussen van de Cosmic Light Energy™-serie speelt naast het energetische werk je bewustzijnsontwikkeling een belangrijke rol. Bij het werken met de energie worden de nieuwste (heling)technieken gebruikt waarbij intenties en het werken met velden belangrijk onderdelen zijn.

De cursussen

Iedereen kan leren werken met Cosmic Light Energy™. De volgende cursussen en workshops behoren tot de ‘Cosmic Light Energy™-serie’.

De cursussen zijn ondergebracht in de Cosmic Light Academy die wordt gefaciliteerd door Full Circle Instituut.
Bij inschrijven wordt je doorgezet naar de juiste pagina binnen de Cosmic Light Academy.

Algemene voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van Full Circle Instituut, w.o. beroepsopleidingen, jaartrainingen, bij-/nascholingen, intensives, retraites, workshops, lezingen, leerbegeleiding en supervisie zijn de ‘Algemene voorwaarden Full Circle Instituut – Opleidingen’ van toepassing.