Cosmic Light Energy Frequency Special Quantum Leap

Je bent een multidimensionaal wezen waarvan een deel zich in jouw lichaam hier op Moeder Aarde heeft gemanifesteerd. Je bewustzijn ontwikkelt zich naar een groter bewustzijn, naar bewuste multidimensionalteit. De frequency Quantum Leap helpt te ervaren en te accepteren dat je tegelijkertijd in meerder dimensies bestaat/aanwezig bent.
Ze helpt los te laten wat niet langer je hoogste goed dient in verleden, heden en toekomst, tijdlijnen worden opgeschoond. En ondersteunt je nieuwe tijdlijnen uit te zetten de toekomst in, de nieuwe tijd in vanuit dat wat jouw hoogste goed dient passend bij je zielsplan voor dit leven. Ook helpt de frequency de trilling van al bestaande tijdlijnen voor de nieuwe tijd te zuiveren en te verhogen.
Quantum Leap activeert een hogere resonantie in je lichaam en in je energieveld, je eigen grid wordt meer zichtbaar voor je en wordt meer kristallijn van structuur.
Versterkt je manifestatiekracht.
‘Het is tijd voor een grote stap voorwaarts in bewustzijn en bewust Zijn’.

Je kunt op verschillende manieren met de frequencies werken. Door bij je te dragen, vast te houden, in te nemen of op je lichaam te druppelen.