Bij Sattva kun je terecht voor energetische behandelingen of procesbegeleiding in de vorm van therapie en/of (life)coaching.
Onderstaand een korte uitleg.

Energy Balancing

Stressrelease, ontspannen, energetisch opladen en het herstellen van de balans in jezelf zijn het uitgangspunt bij deze Energy Balancing-behandeling.

De behandeling richt zich op zowel het lichamelijke, geestelijke, emotionele, energetische als spirituele vlak. De energie zorgt voor versterking en uitbreiding van je eigen energie en energieveld, is stressreducerend en heeft een reinigende en ontgiftende werking. Je lichaam ontdoet zich van afvalstoffen. Je herstelproces komt op gang; je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Deze behandeling haalt je uit het denken, maakt lichaamsbewuster en heeft een ontspannende en rustgevende werking.
Energy Balancing: gericht op het herstellen of versterken van de balans tussen je lichaam en geest. Een ware wellness ervaring.
Dus ben je op zoek naar een stukje rust en ontspaning voor en in jezelf, gun je dan deze ervaring.

Bij een energetische behandeling wordt in principe via de handen gewerk. Er wordt direct gewerkt op je lichaam én in je energieveld dat zich rondom je bevindt.
Je ontvangt precies die hoeveelheid energie de je aankunt en zo nodig wordt negatieve energie afgevoerd. Ter afsluiting van de behandeling wordt een energieveld rond je eigen energieveld geplaatst dat een beschermende werking heeft en/of een soort van buffervoorraad is, zodat de behandeling langer doorwerkt.

De energie gaat door alles heen. Je houdt tijdens de behandeling dan ook gewoon je kleding aan.

Therapeutische energetische behandeling

Voor bepaalde klachten of problemen kun je voor een losse energetische behandeling terecht. Je wordt dan actief bij de behandeling betrokken waardoor je je er zoveel mogelijk bewust van wordt wat er op de verschillende vlakken van het Zijn speelt, gebeurt en verandert. Waar nodig komt bewustwording op de onderliggende oorzaak. Tijdens het werken met de energie kunnen ook visualisaties en ademtechnieken in combinatie met kleuren ingezet worden. Werken met energie gaat verder dan verhelpen van symptomen. Juist de oorzaak wordt aangepakt.

Bij een energetische behandeling wordt in principe via de handen gewerkt. Er wordt direct gewerkt op je lichaam én in je energieveld dat zich rondom je bevindt.
Je ontvangt precies die hoeveelheid energie de je aankunt en zo nodig wordt negatieve energie afgevoerd. Ter afsluiting van de behandeling wordt een energieveld rond je eigen energieveld geplaatst dat een een beschermende werking heeft en/of een soort van buffervoorraad is, zodat de behandeling langer doorwerkt.

De energie gaat door alles heen. Je houdt tijdens de behandeling dan ook gewoon je kleding aan.

In principe is het niet noodzakelijk dat je in de werking van de energie gelooft. Gebleken is dat de energie bij kleine kinderen en dieren heel goede resultaten oplevert. Wel is het zo dat het richten van de energie, het zetten van een intentie het resultaat bevordert.

Afhankelijk van de insteek kan een energetische behandeling op zichzelf staand of als therapie worden ingezet.

Therapie en/of coaching

Sattva biedt individuele procesbegeleiding in de vorm van psychodynamische en energetische therapie en/of (life)coaching. De begeleiding is gericht op het oplossen dan wel hanteerbaar maken van problemen en klachten, energiemanagement, verwerking, innerlijke balans, heelheid, levensvraagstukken, persoonlijke groei, bewustwording, lifedesign, spirituele ontwikkeling, zingeving en meer.
Hierbij worden zowel fysieke, mentale, emotionele, energetische als spirituele aspecten meegenomen. Daarnaast wordt gewerkt aan het totale groei en bewustwordingsproces.

Balans – Bewustwording – Zingeving

Sattva is gespecialiseerd in psychodynamische en energetische therapie, hypnotherapie, (life)coaching, persoonlijke groei en bewustwording en kan de begeleiding bieden die bij je past.

Algemene voorwaarden

Op alle activiteiten en bijeenkomsten van Sattva, w.o. therapie, (life)coaching, behandelingen, trajecten, cursussen/workshops, open avonden, lezingen, leertherapie/-coaching en praktijkbegeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Sattva’ van toepassing.