Recharge yourself

– live online healingmeditatie voor meer balans –

Recharge yourself: Een live online healingmeditatie waarbij je werkt aan het herstellen of verbeteren van de balans in jezelf, stress en spanning loslaat en jezelf weer energetisch oplaadt. Een energetische en meditatieve manier om aan jezelf, aan je groei en bewustwording, te werken. Om weer even contact te maken met jezelf. Om lichamelijke of geestelijke klachten voor te zijn. Maar ook om het herstel van klachten te bevorderen.

Tijdens de helende, energetische meditatie werk je aan jezelf en maak je (weer) contact met jezelf. Je kunt dan ballast in de vorm van stress, spanning, vermoeidheid, pijn en/of verdriet loslaten of transformeren en jezelf stap voor stap helen. En ook al heb je geen klachten, deze energetische meditatie brengt je weer even helemaal bij jezelf en geeft je weer nieuwe energie. Je energie gaat weer stromen en ook je immuunsysteem wordt geactiveerd!

Er wordt gewerkt via de 7 hoofdchakra’s in het lichaam en je eigen energieveld.
De meditatie wordt ondersteund vanuit de Cosmic Light Energy™.

In principe kan iedereen aan deze meditatie deelnemen. Ervaring met meditatie/visualisatie is niet noodzakelijk net als het kunnen werken met energie.

Dus wil je werken aan jezelf en aan je gezondheid? Wil je een betere balans in jezelf, nieuwe en positieve energie opdoen, jezelf helen en dus je energie weer laten stromen? Meld je dan aan voor deze live online ‘Recharge yourself’ healingmeditatie.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 15 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.
Eén live online bijeenkomst van 45 – max. 60 minuten.

Programma tot de zomer van  2022

Donderdagavond – aanvang 19.30 uur

  • 7 april 2022
  • 5 mei 2022
  • 2 juni 2022
  • 7 juli 2022

Wijzigingen voorbehouden.

Particulieren
Investering in jezelf: € 19,50

Algemene Voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van de Cosmic Light Academy, w.o. beroepsopleidingen, meesterschapsprogramma’s, jaartrainingen, trajecten, masterclasses, bij-/nascholingen, transformatiedagen, lezingen, leerbegeleiding en supervisie, behandelingen en individuele begeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Cosmic Light Academy’ van toepassing.

Inschrijven