Spirituele Transformatiedag ‘Op weg naar 2023’

Met regelmaat zijn er speciale spirituele transformatiedagen.
In december, de laatste maand van het jaar, is er een spirituele transformatiedag die in het teken staat van afronden van het lopende jaar en een aanzet maken voor het komende jaar.

Een paar weken voor de jaarwisseling is het een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Wat laat je achter in 2022. Waar wil je op richten en wat wil je manifesteren in 2023.
Ritueel sluit je het jaar af en maak je je klaar voor het komende jaar, zodat je van 2023 echt jouw jaar maakt waarin je je doelen bereikt, deze verder vormgeeft of nieuwe doelen neerzet. Dit is dan ook wat tijdens deze dag centraal staat. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van ritueelwerk, (visualisatie)oefeningen, je jaargetal en kaarten.

Het afronden van het lopende jaar en het richten op het komende jaar krijgt meestal weinig aandacht. Door de feestdagen ligt je aandacht vaak bij andere dingen. Leuk of minder leuk, maar vaak vooral druk en daardoor is er weinig tijd en ruimte stil te staan bij wat er is geweest en waar je je het komende jaar op wilt richten.
Doe het daarom dit jaar eens anders en sluit ritueel het jaar 2022 af en bereidt je voor op het komende jaar, zodat je van 2023 echt jouw jaar maakt waarin je je doelen vorm geeft en bereikt. Een dag voor en met jezelf in deze hectische periode!

Het belooft een hele mooie, bijzondere dag te worden die je niet mag missen.
Ga ook opgeruimd, bewust en met een gevoel van richting, een uitgangspunt het nieuwe jaar in en meld je snel aan voor deze speciale transformatiedag. Want vol is vol.

Je gaat tijdens de transformatiedag zo ver en diep als je zelf wilt en kunt gaan.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat optimale professionele begeleiding mogelijk is.

Binnen de Cosmic Light Academy is bewust gekozen voor het werken met kleine groepen, zodat er voldoende aandacht is voor elke deelnemer. Daarnaast bevordert en verdiept deze werkwijze ook het proces van de deelnemers.

Indien noodzakelijk zal bij eventuele Covid-19 richtlijnen van de overheid het aantal deelnemers worden beperkt.

Eén dag van 10.00 – ca. 17.00 uur.

Seizoen 2022 – 2023

  • vr 16 december 2022

Particulieren
Investering in jezelf: € 150,=  (incl. een specifiek op jou afgestemde Cosmic Light Energy Combinatiefrequency) 

Bedrijven en therapeuten/coaches (i.o.)
op aanvraag

Algemene voorwaarden

Op alle onderwijs-/trainingsactiviteiten en bijeenkomsten van de Cosmic Light Academy, w.o. beroepsopleidingen, meesterschapsprogramma’s, jaartrainingen, trajecten, masterclasses, bij-/nascholingen, transformatiedagen, lezingen, leerbegeleiding en supervisie, behandelingen en individuele begeleiding zijn de ‘Algemene voorwaarden Cosmic Light Academy’ van toepassing.

Inschrijven

  • Spirituele Transformatiedag - 'Op weg naar 2023' - 16 december 2022
     150,00
    Nu inschrijven!